• Grondwerken voor bedrijven en particulieren
  Goed grondwerk begint bij de juiste inventarisatie
 • Eigen minigravers in beheer
  Mullens Grondwerken heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van grondwerken

Grondwerken

Degelijk grondwerk vormt letterlijk de basis van uw  woning/aanbouw of tuin. Het is specialistisch werk dat u wilt laten uitvoeren door ervaren vakmensen met de juiste machines en geschikt gereedschap. Grondwerkzaamheden die nodig zijn voor uw bouwput, bestrating of vijver kunnen door ons team van vakmensen perfect worden uitgevoerd. Wij gaan geen uitdaging uit de weg. Sterker nog, we halen veel voldoening uit ons werk, denken en werken graag mee aan nieuwe opdrachten. Onze flexibele instelling, ervaring, kennis en middelen maakt het mogelijk om ieder project vakkundig uit te voeren. We beschikken over eigen minigravers die we voor ieder klein tot middelgroot project kunnen inzetten. De gravers passen makkelijk tussen kleine of smalle doorgangen, waardoor we vrijwel overal snel en makkelijk bij kunnen komen.

U kunt bij ons terecht voor diverse grondwerkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan:

 • Het uitgraven van een aanbouw of voor een complete woning.
 • Het spitten van tuinen
 • Het uitgraven van terras of inrit en tuinpaden.
 • Het uitgraven van zwembad of (zwem)vijver.
 • Bomen rooien en stronken verwijderen.
 • Rioleringswerken, zoals vuilwater of hemelwaterafvoer.

Bovengenoemde werkzaamheden zijn slechts een greep uit onze mogelijkheden. We voeren grondwerkzaamheden uit voor particulieren en voor bedrijven. Onder andere voor aannemers, woningcorporaties en instellingen.

Zo gaan we te werk

Goed grondwerk begint bij de juiste inventarisatie van de wensen en mogelijkheden. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de situatie te bekijken en een passend advies te geven. Als alle afspraken zijn gemaakt, stellen we een realistische planning op en gaan we aan de slag. Met een modern machinepark en deskundig personeel zijn wij in staat om de meest uiteenlopende projecten, geheel naar wens, tot een goed resultaat te leiden.

Mullens Grondwerken is graag uw betrouwbare partner

Een voorspoedige samenwerking begint met een kennismaking. We nemen graag de tijd om uw wensen te bespreken en voorzien u van professioneel advies. Wilt u meer informatie of de mogelijkheden bespreken, neem dan contact met ons op.